Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jako je motiviran

Stiže u Zagreb: 'Želim pokazati Mourinhu da je pogriješio!'

Belgijski nogometaš Romelu Lukaku (20) odradio je vrlo zanimljiv intervju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U društvu tamošnjih novinara izrazio je veliku želju da Everton, u kojem igra na posudbi, bude bolji od Chelseaja s kojim ga veže ugovor.

Romelu Lukaku će u petak biti u Zagrebu gdje se igra deveto kolo kvalifikacijske skupine A za odlazak na Svjetsko prvenstvo, a uoči tog gostovanja napadač je izjavio nekoliko vrlo zanimljivih rečenica, koje bi doduše mogle štetiti njegovom statusu u Chelseaju.

''Dokazat ću Joseu Mourinhu da je pogriješio kada me poslao na posudbu u Everton. Želim zabiti više od svih napadača Chelseaja ove sezone. To je moj cilj i motivacija'', rekao je Lukaku za Nieuwsblad.

''Trener je donio takvu odluku i moram je poštovati. Ja nisam na nju mogao utjecati, pa mi je sad zadatak dokazati da je on bio u krivu. Već sam drugu sezonu zaredom na posudbi (prošle sezone West Bromwich) i zbog toga mi se motaju razna pitanja po glavi. No sada mi jedino preostaje da zabijam pogotke i možda onda ljudi shvate kakav sam napadač'', rekao je 20-godišnje čudo od napadača, pa zaključio:

''Nadam se da će moji golovi za Everton pomoći da budemo bolje rangirani na kraju sezone od Chelseaja. Isto tako se nadam da ću još dugo ostati u Chelseaju zajedno s Mourinhom, koji je uistinu sjajan trener!''

Treba napomenuti da nijedan napadač Chelseaja nije postigao pogodak ove sezone u Premierligi, dok je Lukaku, koji je prošle sezone postigao 17 za West Brom, zabio već četiri za Everton.(TS)

Hrvatska će protiv Belgije...

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider