Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Francuzi se raspisali

Stiže Cavani, a Ibra ponovno na meti Cityja!

Francuski L'Equipe u petak je nastavio priču o tome gdje će 31-godišnji sjajni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović igrati iduće sezone. Ostaje li u francuskom prvaku Paris St. Germainu ili negdje odlazi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednje se vrijeme najčešće pisalo kako je velika Ibrahimovićeva želja dolazak u Real Madrid. Tako je poručio svom agentu da izvidi situaciju i pokuša napraviti posao nakon kojeg bi Šveđanin odjenuo bijeli dres "kraljevskog kluba".

Ta se priča donekle stišala posljednjih dana, a L'Equipe navodi da je nanovo interes za ovim napadačem pokazao Manchester City. Klub s Etihada je bio u ozbiljnoj igri za Ibrahimovića prošlog ljeta kada je ovaj napuštao San Siro.

No, tada je Ibrahimović izabrao PSG, a City ovog ljeta očigledno kreće u novi lov za njim.

U PSG-u čekaju razvoj situacije s Edinsonom Cavanijem (trebao bi potpisati za francuskog prvaka idućeg tjedna) i s obzirom na to kako se rasplete priča s Urugvajcem, bolje će znati kako reagirati s Ibrahimovićem. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider