Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Messi na sudu

Stigao sa smiješkom i uz 'Messi šampion, Messi predsjednik'

Lionel Messi pojavio se u petak na sudu u Gavi na prvom saslušanju kojem ga se tereti da je, zajedno s ocem Jorgeom, utajio više od četiri milijuna eura poreza...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Leo Messi s osmjehom je na licu stigao na ročište u katalonskom gradiću, a pred sudom ga je dočekalo nekoliko desetaka obožavatelja koji su mu uzvikivali: ''Messi šampion, Messi predsjednik.''

Otac i sin Messi terete se da su u razdoblju od 2007. do 2009. godine oštetili državu za 4.1 milijun eura, lažno prikazujući prihode zarađene korištenjem igračeva lika u komercijalne svrhe.

Prošli su mjesec Messijevi pokušali umanjiti štetu uplatom od pet milijuna eura španjolskoj poreznoj upravi, no tek treba vidjeti hoće li to dovesti do odustajanja od tužbe ili nagodbe.

Slavni je nogometaš odgovarao na pitanja oko sat i pol nakon oca. Sud je napustio na isti način kako je i došao. Na pitanja novinara nije odgovarao, ali se pred sedmom silom zaustavio njegov odvjetnik Cristobal Martell.

''Obitelj Messi želi da u ovom slučaju postupamo transparentno, jasno i kooperativno. Upravo tako su se stvari danas odvijale. Saslušanje je pokazalo da postoji velika volja da se situacija normalizira'', diplomatski je izjavio Martell.

Još uvijek se ne zna kada će biti poznata odluka hoće li se suditi nogometašu i njegovom ocu.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider