Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modrić ide naprijed?

Problemi za Ancelottija uoči važne utakmice: Ronaldo i Isco upitni

Predstojećeg vikenda na rasporedu su utakmice 4. kola Primere, među kojima Real Madrid gostuje kod Villarreala. "Kraljevski klub" mogao bi biti oslabljen za neigranje Cristiana Ronalda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju španjolskog AS-a, Cristiano Ronaldo je na treningu u srijedu ponovno osjetio jaku bol u koljenu, istu onu koju je trpio u kvalifikacijskom dvoboju prošlog petka na gostovanju kod Sjeverne Irske. Napadač Real Madrida je igrao pod injekcijom, te je postigao hat-trick u 4-2 slavlju svoje reprezentacije.

Odluka o njegovom nastupu bit će donesena dan uoči ili na sam dan utakmice (subota), a isto vrijedi i za Isca, velikog ovoljetnog pojačanja madridskog kluba, koji i dalje trenira slabijim intenzitetom zbog ozljede stopala.

Ukoliko obojica neće igrati, Ancelotti bi mogao gurnuti Luku Modrića prema naprijed.

Real u subotu s početkom u 22 sata gostuje kod Villarreala, jedne od četiri momčadi koja je na stopostotnom učinku nakon tri odigrana kola. Real, Barcelona i Atletico Madrid su preostale tri.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider