Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stiže im Sociedad

Srna slavi veliki jubilej u Šahtaru: 'Ostavit ćemo sve'

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i ukrajinskog prvaka Šahtara odradio je konferenciju za novinare uoči ključne utakmice 5. kola Lige prvaka protiv Real Sociedada.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šahtar na svojoj Donbass Areni dočekuje Real Sociedad, posljednjeplasiranu momčad skupine A, te mu je potrebna pobjeda da bi povećao šanse za prolazak skupine, koji su trenutno manji od 30 posto.

"Mogu vam obećati da će momčad sutra na travnjaku ostaviti sve što ima u ovom trenutku i da će dati sve od sebe da izbori pobjedu u posljednjoj domaćoj utakmici u 2013. godini. Naši su navijači zaslužili da osvojimo tri boda, a zaslužili su to još u prošlome kolu kada smo igrali protiv Bayera. No nismo imali sreće. Vjerujem da ćemo sutra napasti od prve minute, staviti pritisak na našeg protivnika sve dok ne zabijemo pogodak. To vam mogu sa sigurnošću obećati", rekao je Srna, koji će, ukoliko naravno istrči sutra, nastupiti po 400. put u dresu momčadi iz Donjecka.

"Sretan sam. Ne daj Bože da se do sutra nešto dogodi, ali jako sam sretan što ću po 400. put nastupiti za Šahtar. Želja mi je da Šahtar dobije, jer to nam je jedina šansa za prolazak dalje. Moramo zaigrati bolje nego u utakmici protiv Bayera (0:0), ukoliko želimo do tri boda", zaključio je hrvatski reprezentativac.

Utakmica Šahtara i Real Sociedada na rasporedu je u srijedu s početkom u 20:45 po hrvatskom vremenu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider