Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ukrajinska Premierliga

Šahtar efikasan uoči dvoboja sezone: Pogodak Eduarda, asistencija Srne!

U petak je nastavljeno nogometno prvenstvo u Ukrajini, a u prvoj je utakmici 19. kola vodeći Šahtar pobijedio na svom travnjaku Volin 4-1. Posljednji je gol na ogledu zabio Eduardo, a kod drugog je asistirao Darijo Srna...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za Šahtar je ovo bila osamnaesta pobjeda u 19 odigranih ovosezonskih utakmica, a ovu su u petak riješili u prvih petnaest minuta. Tada je već bilo 2-0 za domaćina, a nakon što je Šandruk pogodio vlastitu mrežu u 10. minuti, samo četiri minute kasnije Kučer je pogodio za 2-0 na asistenciju Srne.

U nastavku je Šahtar zabio još dva pogotka, a gosti jedan, te je Šahtar tako na pozitivan način najavio ono što će se dogoditi idući tjedan, a to je uzvratna utakmica Lige prvaka u Dortmundu protiv Borussije. U Donjecku su te dvije momčadi odigrale 2-2.

Srna je odigrao svih 90 minuta, dok je drugi hrvatski reprezentativac Eduardo u igru ušao u 65. minuti. Na samom kraju, u prvoj minuti sudačke nadoknade, Eduardo je golom postavio konačnih 4-1, te mu je to bio drugi ovosezonski pogodak u Premierligi, u dresu Šahtara. (TS)

Ukrajinska Premierliga, 19. kolo:

Šahtar - Volin 4-1 (Šandruk 10-ag, Kučer 14, Douglas Costa 54, Eduardo 90+1 / Bicfalvi 51)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider