Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rivalitet prerastao u mržnju

Sraman transparent 'navijača' Redsa: Uvrijedili Fergusona i ManUtd!

Odvratan su transparent na Tajlandu razvili 'navijači' engleskog nogometnog kluba Liverpoola, koji je s 3-0 u prijateljskoj utakmici slavio protiv domaćina...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvojica su azijskih "navijača" razvila bijeli transparent s crvenim slovima koji je glasio: "Alex Ferguson Out Working Go To The Hell (Munich, 58)". I dok je i slabim poznavateljima engleskog jezika jasno da su ovoj dvojici itekako potrebne osnove istoga, ono što ipak više upada u oči je asocijacija na minhensku tragediju 1958. godine.

Podsjetimo, u veljači se te godine srušio zrakoplov nedugo nakon polijetanja, a u njemu su se, osim navijača i novinara, nalazili igrači i trenersko osoblje Manchester Uniteda. Od sveukupno 44 osobe 23 su smrtno stradale.

S obzirom na veliki rivalitet Liverpoola i Manchester Uniteda, ovoj dvojici je palo na pamet da je ovo odličan način za provokaciju Unitedovih poklonika. Sve u svemu - sramotno! (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider