Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Znam što osjeća'

Sportski direktor Seville otkriva gdje će Ivan Rakitić nastaviti karijeru

Sevillin sportski direktor Ramon Rodriguez Monchi istaknuo je kako je uvjeren u ostanak Ivana Rakitića u klubu i da vjeruje da će produžiti ugovor sa Sevillom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok Ivan Rakitić šuti o svojoj budućnosti i ne želi se uvlačiti u nagađanja o klubu za koji će nastupati sljedeće sezone, mediji ga sele diljem Europe. Međutim, Sevillin sportski direktor Ramon Rodriguez Monchi uvjeren je u Rakitićev ostanak.

"Razgovaram s Ivanom svakodnevno i znam što osjeća. Produžit će ugovor sa Sevillom i ako to učinimo, nećemo to napraviti da bi mogao otići tjedan dana kasnije. Dugo smo razgovarali o tome i ukoliko potpiše novi ugovor, ostat će s nama. Ne vidim nijedan scenarij prema kojem Rakitić odlazi", rekao je Monchi na dodjeli nagrada španjolskog sportskog radija Onda Cero.

Ostanak u klubu predviđa i Federicu Faziju koji također iza sebe ima sjajnu sezonu.

"Federico je imao briljantnu sezonu, on je za mene u ovom trenutku među pet najboljih braniča u Europi. Nikada nisam imao dvojbi hoće postati tako važan igrač za Sevillu. On također ostaje, zadovoljan je ovdje."

Monchi je zaslužan za dovođenje Kolumbijca Carlosa Bacce koji je već prve sezone potvrdio vrijednost.

"On je bio rizik koji se isplatio. Došao je iz manje lige, ali njegove igračke mogućnosti su velike i nisam niti sumnjao da će se sjajno prilagoditi. Na kraju je sve ispalo savršeno za njega", dodao je Monchi. (TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider