Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sastanak u kući

Sporazum postignut: Barcelona dobila novog trenera?

Zubizarreta i još dva čelnika Barce popodne su došli u kuću Luisa Enriquea, a Marca navodi da je sporazum postignut.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luis Enrique će sljedeće sezone preuzeti mjesto trenera Barcelone, ako je suditi po članku u listu Marca koji navodi da se sportski direktor Barcelone Andoni Zubizarreta sastao i dogovorio s Enriqueom, sadašnjim trenerom Celte.

Zubizarreta i još dva čelnika Barce popodne su došli u kuću Luisa Enriquea, a Marca navodi da je sporazum postignut. Bivši igrač Barce Luis Enrique je ove sezone napravio sjajan posao sa Celtom iz Viga, koja je u gornjem dijelu ljestvice. Nekadašnji španjolski reprezentativac, koji je kao igrač osam sezona proveo u Barceloni, ali je prethodno igrao i za Real Madrid, počeo je trenersku karijeru u Barceloni B, a lani je kratko bio na klupi Rome.

Ono što je sigurno jest da Argentinac Tata Martino odlazi iz kluba zbog nezadovoljavajućih rezultata i u prvenstvu i u Ligi prvaka, a izgubio je i finale Kupa Kralja od Real Madrida bez Cristiana Ronalda. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider