Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spektakl u Madridu

Bernabeu će proključati od emocija: Oprašta se legenda - Raul!

Iz španjolskog doprvaka Real Madrida su službeno potvrdili da će ovogodišnji gost na tradicionalnom Trofeju Bernabeu biti katarski Al-Sadd…

Suparnik na utakmici kojom Real uobičajeno obilježava ulazak u novu sezonu nije odabran slučajno. Član Al-Sadda je, naime, dugogodišnji kapetan ''kraljevskog kluba'' Raul Gonzalez (36) kojem će to biti prva utakmica na Santaigo Bernabeuu otkad je 2010. napustio Madrid nakon dolaska Josea Mourinha.

Ujedno će ova utakmica poslužiti i kao Raulov oproštaj od Realovih navijača, pa će tako jedno poluvrijeme igrati za Madriđane, a drugo za svoj sadašnji klub.

Dvoboj će biti odigran 22. kolovoza s početkom u 22.30 sati, a Realu će to biti posljednja ovoljetna pripremna utakmica premda će službenu sezonu otvoriti nekoliko dana ranije. Real je dosad 23 puta osvojio Trofej Bernabeu, a lani je svladao kolumbijski Millonarios s 8-0.

Podsjetimo, Raul je igrao za Real Madrid od 1994. do 2010. U tom je razdoblju, između ostaloga, osvojio šest naslova u Primeri i tri Lige prvaka. Prije tri godine je otišao u njemački Schalke iz kojeg je lani prešao u Al-Sadd.(I.Š./TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider