Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bomba iz Madrida

Perez odlučio: Na klupu Reala će iskusni Talijan i legendarni igrač?

Traju i dalje nagađanja hoće li portugalski nogometni stručnjak Jose Mourinho napustiti, po kraju aktualne sezone, klupu madridskog Reala i opet preuzeti treniranje nogometaša Chelseaja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sve je očitije da će otići iz Madrida, a po pisanju AS-a, tamošnji klupski predsjednik, Florentino Perez, ima svog favorita za mjesto koje će ostati upražnjeno. U pitanju je talijansku stručnjak Carlo Ancelotti, koji ove sezone vodi PSG prema naslovu prvaka u francuskom Le Championnatu.

No, i ranije je bilo poznato da je Ancelotti jedan od glavnih favorita za tu dužnost, a novost je pisanje AS-a da bi kao zamjenik pored Talijana mogao sjesti Zinedine Zidane, nekadašnja ikona francuskog i svjetskog nogometa, te bivša zvijezda madridskog Reala.

Zidane je pod Ancelottijem kao trenerom radio u Juventusu, a podsjetimo da je Zidane trenutačno u Realu na dužnosti sportskog direktora. Već neko vrijeme, pak, polaže ispite u trenerskoj školi... (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider