Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Real muku muči

ManUtd dao Ronaldu ponudu koju neće moći odbiti!?

Španjolski dnevni list El Pais, već tradicionalno pouzdaniji izvor od Marce ili AS-a, tvrdi da je engleski nogometni klub Manchester United dao Cristianu Ronaldu ponudu koju neće moći odbiti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski viceprvak Real Madrid i dalje muku muči da pronađe način kako da zadrži svog najboljeg igrača, Cristiana Ronalda, u klubu i naredne sezone. Cijelu situaciju pokušat će iskoristiti njegov bivši klub United, koji će se, prema pisanju El Paisa, u narednih nekoliko dana sastati s Portugalcem, te mu ponuditi 50 milijuna eura da ne produlji s Realom do siječnja 2015. godine, kada će biti slobodan potpisati za bilo koji klub, te mu pristupiti bez odštete na kraju sezone.

Cristiano Ronaldo je ranije ovog mjeseca burno reagirao na informaciju da je spreman produljiti suradnju s Realom Madridom, što je samo dodatno podiglo pitanje o njegovim namjerama za iduću sezonu.

Englezi tvrde da je Portugalac voljan vratiti se u Manchester, ali da se premišlja jer je "njegov" trener Sir Alex Ferguson otišao u mirovinu, a na menadžersko mjesto zasjeo David Moyes. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider