Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ancelottijev Real

Španjolci očarani suradnjom Isca i Ronalda, Modrić iza njih

Nogometaši Reala otvorili su seriju ljetnih pripremnih utakmica u nedjelju gostovanjem kod novoga engleskog drugoligaša Bournemoutha. Pri Ancelottijevu debiju slavili su 6-0 pobjedu...

Madridski dnevni listovi Marca i AS slave nastup 21-godišnjeg pojačanja iz Malage, omalenog veznjaka Francisca Alarcona "Isca".

>> VIDEO Ancelottijev 'novi Real' s Modrićem u prvih 11: Šest komada na Otoku!

"Real je prikazao dobar nogomet i zabijao prekrasne pogotke. Isco se nametnuo u vodećeg protagonista dvoboja i pokazao enorman talent", objavila je Marca, dok su u AS-u još očaraniji suptilnim veznjakom:

"Isco je u potpunosti kontrolirao igru "kraljeva", ali najbolja je vijest što se pokazalo da dobro funkcionira s Ronaldom, koji je nakon suradnje s njim zabio dva pogotka."

Unatoč laudama Iscu, ništa manje uočljiv niti raspoložen nije bio Luka Modrić, no hrvatski nogometaš rijetko zarađuje pohvale u madridskim dnevnicima. Ono što je za njega dobro jest činjenica da ga je Ancelotti uvrstio u početnu momčad: igrao je na poziciji središnjega veznog igrača, sa slobodnijom ulogom od Khedire, koji je pokrivao prostor ispred obrambene četvorke.

''S obzirom da je ovo naša prva ovosezonska utakmica, vrlo sam zadovoljan. Momčad je pokazala zavidan voljni moment. Naravno, moramo još puno toga popraviti, što je i logično s obzirom na to da je iza nas tek prvi tjedan priprema'', rekao je nakon utakmice trener Carlo Ancelotti nastavivši:

''Cilj nam je igrati dobar nogomet, jer imamo izuzetno kvalitetne pojedince. Ronaldo je najvažniji naš igrač. Možemo li ga izgubiti? Uopće ne dvojim da je njegova budućnost vezana isključivo uz Real.''

No, nije samo on važan. Imamo još mnogo igrača izuzetnih igračkih i profesionalnih kvaliteta. Osobito sam sretan što imam privilegiju raditi s njima. Drugim riječima, nema potrebe dovoditi još pojačanja.

Nema također potrebe, smatra talijanski stručnjak, prodavati Gonzala Higuaina.

''Razgovarali smo i rekao sam mu da bih volio raditi s njim, da ga trebam.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider