Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ljutiti Portugalac

Šokirani Mourinho napustio pressicu: 'Ovo je fantastično'

S portugalskim trenerom Joseom Mourinhom nikada nije dosadno, pa nije bilo niti u svitanje ogleda 2. kola Lige prvaka kada njegov Chelsea gostuje kod bukureštanske Steaue...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tako je Mourinho ljutit na predstavnike medija napustio konferenciju za novinare. Iznerviralo je Portugalca pitanje o Kevinu de Bruyneu, nogometašu koji nije putovao s momčadi u Rumunjsku.

>> Drastičan potez Mourinha: Potjerao ga iz prve momčadi

''Ovo je fantastično. Znači, nitko me ništa ne pita za Matu, sada ste se okrenuli De Bruyneu'', krenuo je Mourinho i nastavio:

''Tri tjedna ste me neprestano pitali samo za Juana Matu, za nikoga drugoga. Sada vas, pak, zanima De Bruyne. Naravno, zanima vas onaj nogometaš koji nije u kadru.''

Nastavio je Mourinho sve žešće i žešće:

''Ja stalno pokušavam biti iskren. Govorio sam što me smeta kod Mate, a sada vam kažem da mi nije bilo drago kako je De Bruyne odigrao utakmicu protiv Swindona. Zato ga nema s nama. Ali, vas nikada ne zanimaju ljudi koji su tu, vas samo zanimaju oni koji nisu u kadru. Hvala vam lijepo i doviđenja'', rekao je Mourinho i napustio konferenciju. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider