Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izgubio bi zaštitni znak

Šokantna poruka: 'Barca bi mogla uništiti Neymara, opasna su to posla'

Bivši trener Santosa Muricy Ramalho izrazio je zabrinutost za novopečenog napadača Barcelone Neymara zbog planova katalonskog kluba o povećanju tjelesne mase za brzonogog Brazilca...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelonin liječnik Ricard Pruna rekao je ranije ovog ljeta kako Neymar mora dobiti na težini kako bi maksimalizirao svoj fizički potencijal, nakon što mu je po dolasku na Camp Nou dijagnosticirana anemija.

Međutim, s time se ne slaže Ramalho koji smatra da bi dobivanjem na težini Neymar izgubio na nekim od osobina koje su dosad bile njegov zaštitni znak.

''Ako Neymar dobije na težini oduzet će mu ono što je bilo najbolje kod njega. Oduzet će mu brzinu. Budući u Barçi imaju toliko malenih igrača poput Xavija, Inieste i Messija nisam nikada mislio da bi to mogli napraviti'', rekao je Ramalho.

''Ako dobije na težini mogla bi patiti njegova koljena, slično onome što se dogodilo Ronaldu. Opasna su to posla.''

Ranije ovog tjedna Neymar je zabio svoj prvijenac u dresu Barcelone, u 7-1 pobjedi nad Tajlandom u prijateljskoj utakmici. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider