Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izrazio zabrinutost

'Šokantna' izjava kandidata za klupu Dinama: 'Treba ih izbaciti iz lige'

Kandidat za klupu Dinama Felix Magath u razgovoru za Bild izrazio je zabrinutost za budućnost Bundeslige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

On smatra kako dominacija Bayerna i Borussije može uništiti draž natjecanja.

''Bayern i Borussia su sve jači i jači. Igraju konstantno u Ligi prvaka, zarađuju velike novce i u mogućnosti su dovesti odlične igrače, za razliku od konkurencije. Jedino rješenje je njihovo izbacivanje iz lige jer tako bi Bundesliga postala zanimljiva'', rekao je Magath koji ne vidi da bi se situacija mogla promijeniti.

''Mislim da će se u sljedećim sezonama samo Bayern i Borussia boriti za naslov. To nikako nije dobro za Bundesligu i njemački nogomet. Bayer, Schalke i drugi klubovi su daleko iza i to me brine'', izjavio je Magath koji smatra da bi najbolje rješenje bilo formirati Superligu u kojoj bi igrali najbolji europski klubovi.

''Ti bi klubovi bili isključeni iz nacionalnih prvenstava. Bundesligu danas vidim kao natjecanje u kojem je prvo mjesto trajno predodređeno za Bayern. Klubovi koji stalno igraju u Ligi prvaka imaju veliku prednost u domaćim natjecanjima'', poručio je 60-godišnji stručnjak za Hamburger Morgenpost. (TS / VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider