Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dvojica se ipak istaknula

Šok za Moyesa: Yokohama okrenula ManUtd, primili gol već u prvoj minuti

Japanska prvoligaška momčad Yokohame pobijedila je u prijateljskoj utakmici pred svojim navijačima engleskog prvaka Manchester United s 3-2…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Drugi je to poraz momčadi Davida Moyesa na australsko-azijskoj turneji. Podsjetimo, u Tajlandu je kombinirani sastav lokalne lige nazvan Singha All-Stars slavio s 1-0, a nekoliko dana kasnije je United u Sydneyju svladao izabranu momčad australske lige s 5-1.

U Yokohami je Moyes na teren izveo ''šarenu'' postavu koja je primila gol već u prvoj minuti kada je nakon lošeg čišćenja Fabija zabio Marquinhos. Wilfried Zaha je u 19. minuti napravio najveći dio posla i poslužio Jessea Lingarda za izjednačenje izjednačenje. Dvanaest minuta kasnije Adnan Januzaj je nabacio iz slobodnog udarca, a Masakazu Tashiro je ugurao loptu u vlastitu mrežu.

Do kraja je Yokohama ipak uspjela preokrenuti i doći do pobjede protiv uglednog gosta. U 49. minuti je Fabio Aguiar iskoristio lošu procjenu Davida De Gee, a pobjednički je pogodak u 87. minuti zabio Yoshihito Fujita nakon što ni Patrice Evra ni Phil Jones nisu uspjeli zaustaviti prodor Jina Hanata.

United sljedeću utakmicu na turneji igra u petak u Osaki protiv Cereza, bivšeg kluba Shinjija Kagawe. (TS)

Prijateljska utakmica:

Yokohama Marinos - Manchester United 3-2 (Marquinhos 1, Aguiar 49, Fujita 87 / Lingard 19, Tashiro 31-ag)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider