Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Bit će podvrgnut operaciji'

Šok za Bayern: Guardiola ostao bez važnog igrača na dva mjeseca!

Težak je udarac zadobio minhenski Bayern ove nedjelje nakon detaljnih pregleda nad svojim veznim nogometašem Thiagom Alcantarom (22)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, Alcantara je u subotu zadobio ozljedu koljena u pobjedi svoje momčadi nad Nürnbergom 2-0, a travnjak je napustio u 62. minuti susreta. Odmah se sumnjalo da su mladom Španjolcu stradali ligamenti koljena, a nakon detaljnih je pregleda to i potvrđeno.

"Thiago je zadobio ozljedu koljena u drugom poluvremenu. Bit će podvrgnut operaciji u ponedjeljak u Münchenu, a njegov povratak očekujemo nakon dva mjeseca", stoji u priopćenju za javnost bavarskog kluba.

Alcantara će zbog operacije i rehabilitacije propustiti minimalno četiri bundesligaška okršaja i nekoliko utakmica u skupini Lige prvaka.

Podsjetimo i da je Španjolac ovoljetno pojačanje Bayerna, koje je u srpnju stiglo na Allianz Arenu iz katalonske Barcelone. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider