Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo nisu očekivali

Šok u Parizu: Leonardo suspendiran na 9 mjeseci, problemi za Ancelottija i Real

Sportski direktor novog francuskog nogometnog prvaka PSG-a, Brazilac Leonardo, suspendiran je na devet mjeseci zbog "sudara" sa sucem nakon utakmice protiv Valenciennesa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sportski direktor PSG-a izgubio je živce nakon druge uzastopne utakmice u francuskom Le Championnatu, u kojoj je pariška momčad ostala s igračem manje zbog izravnog crvenog kartona. Susret protiv Valenciennesa, u kojoj je tragičar bio Thiago Silva, završio je bez pobjednika (1-1), što je jako razljutilo Leonarda.

Kamera je uhvatila bivšeg reprezentativca Brazila kako se na ulazu u sudačku svlačionicu ramenom namjerno sudara sa sucem Castrom, što je Disciplinska komisija tamošnjeg prvenstva proglasila krajnje nedopustivim, te suspendirala Leonarda na čak devet mjeseci!

PSG je u konačnici osvojio naslov prvaka Francuske, no za Leonarda je veći dio naredne sezone, što se tiče klupskih obaveza na mjestu sportskog direktora, završen.

Španjolska Marca tvrdi da je ovo dodatno zakompliciralo situaciju oko transfera Carla Ancelottija u Real. Naime, predsjednik PSG-a, Nasser Al-Khelaifi, vidio je Leonarda kao Ancelottijevu zamjenu ako Talijan ode u Madrid, ali budući da će Brazilac propustiti početak sljedeće sezone, Al-Khelaifi neće dopustiti Ancelottiju da napusti PSG. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider