Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zamijenio ga Isco

Strah u Madridu: Bale se ozlijedio na zagrijavanju pred utakmicu

Velški nogometaš Real Madrida Gareth Bale propustio je priliku za debitantski nastup na Santiago Bernabeuu, istegnuvši bedreni mišić pri zagrijavanju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dogodilo se to uoči nedjeljne utakmice petog kola španjolskog prvenstva protiv gradskog rivala Getafea. Velšanin se povukao s travnjaka, te su domaćini brže-bolje njegovo ime u zapisniku zamijenili Iscovim.

Real je kasnije priopćio da je Bale propustio utakmicu opreza radi, a više detalja o ozljedi će biti poznato nakon pregleda u bolnici tijekom ponedjeljka.

Marca, pak, navodi da ozljeda nije ozbiljnije naravi i da bi Bale mogao zaigrati već u srijedu protiv Elchea, a najkasnije idući vikend u gradskom derbiju protiv Atletica.

Trener Carlo Ancelotti mislio je inače odmoriti 21-godišnjeg veznjaka, baš kao i Luku Modrića odnosno Sergija Ramosa (obojica na klupi), nogometaše koji su mu se redom prometnuli u nositelje igre na otvaranju sezone. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider