Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PUkao mu mišić

Šok u Barceloni: Bez Messija čak dva mjeseca!

Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi izbivat će s travnjaka između šest i osam tjedana, potvrdili su u ponedjeljak iz Barcelone…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pretrage su pokazale da je 26-godišnji Argentinac potrgao dvoglavi bedreni mišić u lijevoj nozi. Oporavak će trajati između mjesec i pol i dva, s time da će prvi dio rehabilitacije Messi obaviti u Barceloni, a drugi u Buenos Airesu.

Podsjećamo, Leo Messi je ozljedu zadobio u nedjeljnoj utakmici protiv Betisa u španjolskom prvenstvu. Iz igre je izašao već u 22. minuti.

Četverostrukom osvajaču Zlatne lopte ovo je već treća ozljeda u aktualnoj sezoni. U kolovozu je u utakmici Superkupa protiv Atletico Madrida dobio udarac u bedreni mišić lijeve noge zbog čega je pauzirao tjedan dana. Krajem rujna je, pak, u dvoboju protiv Almerije zadobio i lakše puknuće bedrenog mišića desne noge što ga je izbacilo s travnjaka na tri tjedna.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider