Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Unatoč zadnjim uspjesima

Šok iz Španjolske: 'Mourinho i Perez potpisali raskid ugovora'

Prema pisanju španjolskih medija, neovisno kako Real Madrid završi ovu sezonu, portugalski nogometni stručnjak Jose Mourinho definitivno napušta klub...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolska Marca je još ranije ove sezone izašla u javnost s pričom da se Mourinho dogovorio s predsjednikom Florentinom Perezom da će raditi u klubu do kraja sezone, te da onda napušta momčad.

Cadena SER je u ponedjeljak potvrdila tu priču, kao i informaciju da apsolutno nijedan rezultat neće zadržati Mourinha na klupi. Podsjetimo, Real je u posljednjih 10-ak dana u dva navrata pobijedio Barcelonu, te na Nou Campu izborio finale Kupa kralja, a prošloga je tjedna svladao i Manchester United u gostima, čime je preživio u Ligi prvaka.

Cadena SER također tvrdi da su Mourinho i Perez potpisali novi ugovor, prema kojem se suradnja posljednjim danom sezone, finalom Kupa kralja 17. svibnja ili finalom Lige prvaka 25. svibnja, prekida. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider