Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije kriv

Snimka 'oslobodila' Modrića nakon žalbe Reala

Prošlog vikenda su nogometaši madridskog Reala s uvjerljivih 3-0 slavili na gostovanju kod Athletic Bilbaa, u sklopu Primere. U tom je ogledu, inače, žuti karton zaradio hrvatski nogometaš iz Reala, Luka Modrić...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, madridska se momčad žalila na događaj iz 16. minute kada, bilo je to dobro vidljivo u snimci, loptu nije rukom zahvatio Modrić, već ga je ona pogodila u glavu. Disciplinska komisija Španjolskog nogometnog saveza je analizirala taj detalj s utakmice u Bilbau, te je odlučila prihvatiti Realovu žalbu.

Odlučeno je da je sudac ogleda napravio pogrešku, a isto tako je Modriću ukinut taj žuti karton, te mu se neće pribrojavati u slučaju akumuliranih takvih kazni.

Ispred Reala je domaća prvenstvena utakmica protiv Betisa, tijekom vikenda, a potom odlazak u Dortmund početkom idućeg tjedna, gdje će kod Borussije odigrati prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka (srijeda).(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider