Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uhvatila ga kamera

Internet hit broj 1: Smiješak koji je razbjesnio navijače diljem svijeta!

Chelsea je jučer slavio na Old Traffordu, no internetom kruže videa i fotografije poteza Davida Luiza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United već je osigurao svoj 20. naslov, što je iskoristio Chelsea za veliko slavlje na Old Traffordu. Pobjednički pogodak vrijedan tri boda postigao je Juan Mata u 87. minuti, ali dvije minute kasnije dogodio se trenutak koji je zasjenio i ta vrijedna tri boda iz Manchestera.

Branič domaćina Rafael startao je na David Luiza nakon čega mu je sudac Howard Webb pokazao crveni karton. No, kamera je uhvatila Davida Luiza kako se smije dok se valja po travi i glumi ozljedu.

''Išao se osvećivati, ali očito ga je (Luiz) opalio laktom dva puta, onda se valjao poput umirućeg labuda i to je uvjerilo suca (Howarda Webba). Smijao se. To je loše. Kakav je to profesionalac?!'', ljutio se Sir Alex Ferguson nakon utakmice.

''Suca je kupila činjenica da se Luiz valjao. Rafael je pogriješio, bio je nagao, mlad je i trebao bi znati da se osveta nikad ne isplati. Ali ne bih rekao da je to bilo nasilno ponašanje.''


David Luiz' RED CARD !! Howard Webb gives RED... by f1796963609

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider