Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lani 30 golova

Službeno: Tottenham iskrcao 30 milijuna eura za napadača Valencije

Kao i što se predviđalo proteklih dana, kompletiran je transfer španjolskog nogometnog reprezentativca Roberta Soldada iz Valencije u redove engleskog Premierligaša Tottenhama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vijest je na svojoj službenoj stranici kratko potvrdio londonski klub, uz napomenu da Soldada još samo rutinski liječnički pregled dijeli od službenog pristupanja Spursima.

"Presretni smo što možemo objaviti da je postignut dogovor s Valencijom oko transfera Roberta Soldada", stoji na službenoj stranici Tottenhama.

Zasada nije poznato koliko je Tottenham platio za španjolskog reprezentativca, no nagađa se da konačna cifra iznosi 30 milijuna eura. Soldado je tako postao treće ovoljetno pojačanje Tottenhama nakon Paulinha i Nacera Chadlija.

Španjolac je u prošloj sezoni u 46 nastupa u svim natjecanjima postigao 30 pogodaka, dok je u 11 nastupa za Furiju šest puta tresao protivničku mrežu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider