Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ogorčeni i uvrijeđeni

'Slučaj Neymar' i dalje trese Camp Nou: Barca optužena za prevaru!

Iz španjolskog nogometnog prvaka Barcelone objavili su priopćenje s ljutitom reakcijom na nagađanja kako je ugovor brazilskog napadača Neymara nevažeći...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Buru je izazvao državni tužitelj Jose Perals koji je u petak izjavio da bi ugovori o prelasku Neymara iz Santosa u Barcelonu mogli biti krivotvorina, te da bi od vodstva katalonskog kluba mogao zatražiti dokaze o spornom transferu. Osim toga, najavio je i mogućnost istrage protiv predsjednika Barcelone Sandra Rosella, a sve zbog toga što je nejasno gdje je završilo 40 milijuna eura od odštete za Neymara. Naime, Santos je primio samo 17 milijuna eura odštete, a cijeli je transfer navodno iznosio 57 milijuna eura.

Barcu u Madridu čeka pakao: U derbi sezone bez Messija i Neymara!?

''Barcelona želi izraziti svoje ogorčenje zbog izjava državnog tužitelja o Neymarovom transferu. Nevjerojatno je da je tužitelj, nakon što je zatražio na uvid u igračev ugovor i klupske račune, sada pozvao na daljnje mjere, a da pritom nije dao klubu da se očituje. Operacija potpisivanja ugovora s Neymarom je bila kompleksna. Svjesni smo toga, što smo uvijek i naglašavali. I naši su ga suparnici htjeli dovesti, nudeći veću odštetu, ali mi smo imali povjerenja u naš pregovarački tim. Ta kompleksnost ugovora, koju tužitelj opisuje kao simulaciju ugovora, nikada u sebi nije bila nezakonita. Vjerujemo da tužitelj griješi kada govori suprotno. S obzirom na ozbiljnost situacije, a unatoč tome što vjerujemo u dobar rad suda, moramo snažno djelovati u obranu časti Barcelone i njezina predsjednika'', stoji između ostaloga u priopćenju. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider