Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Proživljava teške dane

'Slučaj Casillas': Španjolski izbornik otkrio na čijoj je strani

Iker Casillas izgubio je mjesto u udarnoj postavi Real Madrida, ali Vicente del Bosque poručuje da i dalje računa na njega...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok u Real Madridu proživljava najgore dane karijere, mjesto Ikera Casillasa na vratima španjolske nogometne reprezentacije i dalje je neupitno.

Kapetan Reala je izgubio ulogu prvog čuvara mreže prošle sezone kod Josea Mourinha, a premda se očekivalo da će dolaskom Carla Ancelottija vratiti svoju poziciju, i talijanski je stručnjak prednost dao Diegu Lopezu. No, za španjolskog izbornika Vicentea del Bosquea Casillas je i dalje ''jedinica''.

„Uvijek ću biti na Ikerovoj strani. Casillas je kapetan reprezentacije i važan član momčadi“, izjavio je Del Bosque za AS.

„Nikad ne bih rekao da mora igrati u Realu. No, poštujem ga, poštujem njegovu povijest i njegov put. Trenutno prolazi kroz teško razdoblje i treba mu podrška onih koji ga poštuju i vole. Ovo ni za koga nije ugodna situacija, a posebno je neugodna njemu. Pritom nikoga ne krivim, samo govorim u prilog Ikera“, dodao je 62-godišnji stručnjak.

Pred aktualnim svjetskim i europskim prvacima je gostovanje u Finskoj u petak u sklopu kvalifikacija za SP, te prijateljska utakmica protiv Čilea u Ženevi četiri dana kasnije. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider