Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neće žaliti za Barcom

Slatka dilema: Valdes bira između dva kluba i mnoštva milijuna!

Prema pisanju katalonskog El Mundo Deportiva, vratar Barcelone Victor Valdes nalazi se u dvojbi oko svoje buduće destinacije, a u igri su Monaco i Manchester City...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već dulje vrijeme je poznato da će 32-godišnji golman na kraju aktualne sezone napustiti Barcelonu u kojoj je proveo cijelu dosadašnju nogometnu karijeru. U siječnju je Valdes mogao početi pregovore sa zainteresiranim klubovima, a Mundo Deportivo tvrdi da je tada postigao načelni dogovor s Monacom. Međutim, sve jači interes Cityja ga je navodno naveo da se počne predomišljati.

Menadžer ''građana'' Manuel Pellegrini nije zadovoljan igrama Joea Harta i silno želi na Etihad dovesti novog golmana, a u Valdesu vidi kvalitetno rješenje. Katalonski dnevnik navodi da je Valdesa privukla mogućnost života u mondenom Monte Carlu, ali možda ga još i više privlači šansa da zaigra u Premierligi. Također, muče ga i sve glasnije priče da bi Radamel Falcao na ljeto mogao napustiti Monaco što bi narušilo ozbiljnost projekta stvaranja velikog kluba.

U svakom slučaju, Valdes ima još nekoliko tjedana za donošenje konačne odluke, a tek kada on objavi ime svoga novog kluba, Barcelona će potvrditi ime njegova nasljednika. Čini se da više nema nikakve sumnje da se radi o 21-godišnjem Nijemcu Marc-Andreu ter Stegenu, sadašnjem vrataru Borussije Mönchengladbach. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider