Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova kladioničarska afera

Skandalozna izjava: 'Namještao sam utakmicu ManUtd-a u Ligi prvaka!'

Novi skandal na Otoku! Nakon što su istražitelji Europola otkrili kako sumnjiče da je namještena utakmica Liverpoola i Debrecena, još je jedan engleski velikan uvučen u kladioničarsku aferu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I to glavom i bradom Manchester United! Jedan srbijanski gangster, prenose engleski mediji, koji se odaziva na ime Karesz, pohvalio se kako je 2002. sudjelovao u namještanju utakmice Lige prvaka između Manchester Uniteda i mađarskog Zalaegerszega!

''Dogovorio sam sastanak u kafiću U Zalaegerszegu. Sjedio sam za susjednim stolom dok su dečki dogovarali posao. Velike oklade su trebale biti uplaćene da će Zalaegerszeg izgubiti s najmanje tri gola razlike'', otkrio je Karesz.

No, čini se da, kao i u slučaju Liverpoola, u Manchester Unitedu uopće nisu bili svjesni da se sprema prevara. Oni su tu prvu utakmicu u Mađarskoj izgubili 0:1, a na Old Traffordu su slavili 5:0 pogocima Van Nistelrooija (2), Scholesa, Beckhama i Solskjaera. Već nakon 20 minuta bili je potrebnih 3:0, a u cijeloj priči još je isključenje zaradio i vratar ZTE-a Saša Ilić.

''Mjesečno se više od 10 kriminalaca sastajalo u Budimpešti kako bi dogovorili sljedeću utakmicu koju će namjestiti'', otkrio je Karesz. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider