Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
obiteljska drama

Skandal zatresao Englesku: Dok trener spava, zvijezde se seksaju!

Napadač Arsenala Olivier Giroud odaslao je putem Twittera simptomatičnu poruku kojom je, čini se, priznao da je imao aferu s poznatim britanskim modelom Celijom Kay...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon francuskog predsjednika Françoisa Hollandea, ljubavna afera pogodila je i poznatog francuskog napadača u redovima Arsenala Oliviera Girouda. Britanski tabloid The Sun prošlog je tjedna lansirao aferu koja je potresla Arsenal te zabavlja englesku javnost. Francuski reprezentativac navodno je pozvao poznati britanski model Celiju Kay u svoju hotelsku sobu, i to noć prije Arsenalova ligaškog ogleda s Crystal Palaceom, 2. veljače na Emiratesu.

The Sun je kompromitirajući članak potkrijepio fotografijom na kojoj se nazire silueta francuskog napadača u donjem rublju. Tabloid otpočetka tvrdi da je fotografija autentična te da je do nje došao izravno preko Celije Kay. Arsenal je odmah proveo istragu zaprijetivši svojem igraču s drakonskom disciplinskom kaznom od 280 tisuća eura. Giroud je isprva demantirao navode tabloida koji je objavio priču sedam dana nakon sporne noćne, no čini se da je u međuvremenu promijenio mišljenje.

Giroud se 'slomio' i priznao: Moli za oprost

Francuz se sat vremena prije utakmice FA Cupa s Liverpoolom u FA Cupu oglasio preko Twittera: "Ispričavam se mojoj supruzi, obitelji, prijateljima, menadžeru, suigračima i navijačima Arsenala", napisao je Giroud u svojem postu:

"Sada se moram boriti za svoju obitelj i svoj klub i tražiti njihov oprost. U ovom trenutku ništa drugo nije važno", napisao je Giroud i očito, kako drugačije shvatiti ovaj post, priznao aferu.

Dakle, sada je sasvim izvjesno - dok je Arsene Wegner spavao snom pravednika, u istom londonskom hotelu u sitnim satima odvijala se 'dramatična igra skrivača'. Wengerov sunarodnjak odlučio je relaksirati dušu i tijelo prije važnog prvenstvenog ogleda, ali možda nije na odmet istražiti što su radili ostali prvotimci Arsenala?

Iscrpljuju li Ozila 'seanse s bujnim ljepoticama'?

Britanski mediji već tjednima analiziraju nevjerojatan pad forme Mesuta Ozila koji iz utakmicu u utakmicu ima sve manje sprintova nego na početku sezone. Podsjećamo da je Ozila u Španjolskoj pratio glas 'noćne ptice', španjolski mediji zločesto su spekulirali da ga Real prodaje Arsenalu zbog razuzdanog noćnog života, odnosno da mu forma oscilira zbog 'iscrpljujućih seansi s bujnim ljepoticama'. Ozil je sve navode demantirao, ali forma mu i dalje oscilira, što god da je razlog.

S obzirom kako je momčad Arsenala izgledala izmoždeno i dekoncentrirano tijekom utakmice s Liverpoolom na Anfieldu (5:1) tjedan dana nakon ogleda s Crystal Palaceom, nekome će možda pasti na pamet da su Topnici noć prije imali iscrpljujući noćni team building.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider