Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Plavojka i cigara u ustima

Skandal u Engleskoj: Brani se Zidaneom, a što bi rekli da imaju Sammira...

Zvijezda Arsenala Jack Wilshere našao se na naslovnicama engleskih tabloida zbog cigarete u ustima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Wilshere je protiv Napolija u Ligi prvaka ušao u igru u drugom poluvremenu, a dan kasnije paparazzi su ga uhvatili kako pred jednim londonskim klubom u sitne noćne sate flertuje s nepoznatom plavušom s cigarom u ustima. U istom vrijeme njegova djevojka Laurena Neal oporavlja se od rođenja njihova drugog djeteta kojeg je donijela na svijet prošlog tjedna, ali taj dio priče nije u pravom planu.

„Nimalo ne podržavam takvo ponašanje“, izjavio je trener Arsenala Arsene Wenger, koji obično ne kritizira javno svoje igrače.
„Topnike“ očekuje utakmica s WBA-om, a Wenger ističe: „Kada ste profesionalni nogometaš, onda ste uzor mladima, pa ne biste trebali raditi ono što šteti zdravlju. Možete to raditi i kod kuće, ali tamo to nitko ne vidi. No, kada to radite javno, štetite svojoj reputaciji. Što ću mu reći kad ga vidim? To će ostati među nama!“

Engleski tabloidi naprosto su „razapeli“ 21-godišnjeg veznjak Arsenala, koji važi za jednu od najvećih nada engleskog nogometa. Listom su oštro osudili ponašanje engleskog reprezentativca ocjenjujući ga nedoličnim i neodgovornim, posebice jer se za nekoliko dana igraju važne kvalifikacijske utakmice.

Što bi tek rekli Englezi da imaju Sammira...
Wilshere je preko glasnogovornika nemušto izjavio kako se pred noćnim klubom tek slučajno zatekao te da ni sam ne zna kako mu je cigareta dospjela u usta, jer, eto, on uopće ne puši.

A potom je na salve kritika odgovorio porukom na Twitteru na kojem je postavio fotografiju Zinedine Zidanea kako puši te ponovio:
„Da se zna, ja ne pušim!“

Na ovim prostorima bilo je puno velikih nogometaša koje je Wilshere mogao uzeti u svoju obranu, no čini se da mladi Englez nije čuo za staru indijsku poslovicu: To što Šiva pije iz oceana, ne znači da i ti možeš! 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider