Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opet se mučili

Sjajni Negredo i Yaya Toure spasili Man City nove blamaže

U prvoj utakmici subotnjeg programa 3. kola engleske Premierlige nogometaši Manchester Cityja su na svome Etihadu pobijedili Hull City s 2-0…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su u prošlom kolu pali na gostovanju kod Cardiffa ''građani'' su pred svojim navijačima tražili iskupljenje, a do njega su došli puno teže od očekivanog. Imali su domaći veći posjed lopte, ali u prvom poluvremenu iz toga nisu ništa konkretno izvukli.

Štoviše, najbolju je priliku imao Hull već u petoj minuti, ali Slovenac Robert Koren nije bio precizan.

Menadžer Manchester Cityja Manuel Pellegrini na poluvremenu je napravio ključan potez. U svlačionici je ostavio Edina Džeku, a u igru uveo Alvara Negreda koji mu je u 65. minuti napokon donio pogodak.

Pablo Zabaleta je nabacio s desnog krila, a donedavni napadač Seville glavom matirao gostujućeg vratara Alana McGregora. To je već drugi pogodak Negreda zaredom nakon što je ušao u igru u drugih 45 minuta.

U posljednjoj je minuti pobjedu uvjerljivijom učinio Yaya Toure pogotkom iz slobodnog udarca s 20-ak metara.

Dodajmo da je ovo bila 52. uzastopna domaća utakmica u Premierligi u kojoj je Manchester City postigao barem jedan gol.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider