Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poraz Marka Livaje

Sjajna partija Intera protiv Verone: Kovačić dirigirao igrom!

Nogometaši Intera pobijedili su na svom San Siru Veronu 4-2 u utakmici 9. kola talijanske Serije A, te su prestigli na ljestvici upravo današnjeg suparnika...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije početka ogleda bio je to dvoboj četvrte i pete momčadi na ljestvici, pa se i očekivala neizvjesna utakmica. No, već nakon nešto više od deset minuta igre Inter je imao sigurno vodstvo od 2-0 (strijelci su bili Jonathan i Palacio) čime se mogao već tada naslutiti kraj ovog ogleda.

Do kraja su za Inter još pogađali Cambiasso i Rolando, dok najopasniji igrač gosta iz Verone, Luca Toni, nije zabio niti jedan pogodak, ali je namjestio dva: Raphaelu Martinhu i Romulu.


Inter 4-2 Hellas Verona All Goals by all-goals

Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić igrao je za Inter do 79. minute.

U drugom je ogledu Sampdorija s minimalnih 1-0 pobijedila Atalantu pogotkom Nijemca Shkodrana Mustafija.

Za Atalantu je hrvatski igrač Marko Livaja igrao od 58. minute, a šest minuta nakon toga su gosti iz Bergama ostali s igračem manje poslije isključenja Rumunja Nice. (TS) 

Serie A, 9. kolo:

Inter - Verona 4-2 (Jonathan 9, Palacio 12, Cambiasso 38, Rolando 56 / Raphael Martinho 32, Romulo 71)

Sampdoria - Atalanta 1-0 (Mustafi 57)

Redoslijed: 1. Roma 24 (-1), 2. Napoli 19 (-1), 3. Juventus 19 (-1), 4. Inter 18, 5. Verona 16, 6. Fiorentina 15 (-1), 7. Atalanta 12..., 14. Sampdoria 9...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider