Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Počele pripremne utakmice

Sjajan debi velikog pojačanja Borussije, Lakić startao s dva pogotka

Nogometaši Eintrachta iz Frankfurta pobijedili su u prijateljskoj utakmici niželigaški Flieden s 11-0, a dva je pogotka postigao hrvatski napadač Srđan Lakić…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dubrovčanin je igrao u drugom poluvremenu, a u strijelce se upisao u 61. i 66. minuti. Pet je pogodaka postigao Španjolac Joselu koji je došao na posudbu iz Hoffenheima, dva je dodao Martin Lanig, a po jedan Johannes Flum i Alexander Meier.

Europski doprvaci, nogometaši Borussije Dortmund, kao gosti su pobijedili Basel s 3-1, a pritom je Jürgen Klopp pružio priliku svojoj trojici novih igrača - Sokratisu, Henrikhu Mkhitaryanu i Pierre-Emericku Aubameyangu.

U najboljem se svjetlu predstavio Mkhitaryan koji je najprije u 11. minuti asistirao Marcu Reusu za 1-0, a u 26. je minuti i sam bio strijelac za 2-1. Prije toga je za Basel izjednačio Fabian Schär. U samoj završnici utakmice treći je gol za Dortmunđane zabio mladi Jonas Hofmann. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider