Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li pretjerao?

Simulatore u Premierligi kaznio trener i još se morali ispričati sucu

Velški 56-godišnji menadžer Crystal Palacea Tony Pulis najavio je da će novčano kazniti dvojicu svojih nogometaša, Marouanea Chamakha i Jeromea Thomasa, zbog simuliranja prekršaja na nedjeljnom gostovanju kod Swanseaja (1-1) u Premierligi…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Obojica će biti kažnjeni novčano. Ne smiju to raditi, jer je to bolest. Gotovo da smo se riješili takvih stvari. Ako netko i dalje to radi, treba ga podsjetiti da to nije ispravno'', veli Pulis.

Što se tiče 30-godišnjeg Jeromea Thomasa, koji je u završnici utakmice simuliranjem pokušao iznuditi kazneni udarac, zbog čega mu je sudac Mike Dean pokazao žuti karton, novčani iznos koji će uplatiti je samo dio kazne. Pulis ga je natjerao da se nakon utakmice ispriča sucu Mikeu Deanu, što je i sam učinio.

''To je nešto na čemu ću uvijek inzistirati. Susreo sam se s Deanom nakon utakmice i ispričao mu se. Jerome Thomas ga je također pričekao nakon utakmice zbog isprike.''

Pulisove momčadi možda i ne igraju baš uvijek najatraktivniji nogomet, ali ''najvažnija sporedna stvar na svijetu'' bi sasvim sigurno jako profitirala kada bi i njegovi kolege djelovali ovako. Za svaku pohvalu!(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider