Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Genoa trlja ruke

Europa 'poludjela' za Vrsaljkom: Veliki klubovi stoje u redu!

Hrvatski nogometaš Šime Vrsaljko vrlo je dobro odradio dosadašnji dio sezone u talijanskoj Seriji A, pa i ne čudi da ga mediji na Apeninskom poluotoku stalno ''sele'' iz Genoe...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dugo se tako spominjalo da je 22-godišnji desni bočni igrač na meti Intera, povremeno su u priču ubacivani i Napoli i Fiorentina, a zadnjih dana se nagađa i o interesu engleskih klubova.

Talijanski internetski portali tako su spominjali da Liverpool već dulje vrijeme prati bivšeg nogometaša Dinama, a u petak je u emisiji Calcio Mercato na televiziji Mediaset Premium iznesen podatak da je Vrsaljko privukao i pažnju Arsenala.

Navedeno je kako su ''topnici'' u više navrata slali svoje skaute na stadion Luigi Ferraris kako bi pratili razvoj hrvatskog nogometaša. Hoće li se to izroditi u nešto konkretnije, pokazat će vrijeme, ali malo je izgledno da bi Genoa već u siječnju mogla pustiti stalnog člana svoje udarne momčadi. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider