Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Buran 61. kongres

Sijevaju optužbe u FIFA-i: Uvijek probleme rade ti Englezi

Sukobi na Kongresu FIFA-e nastavljeni su napadom Julija Grondone, predsjednika Argentinskog nogometnog saveza, na Engleze...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, Engleski i Škotski nogometni savez su zajednički zatražili odgodu današnjih izbora za predsjednika FIFA-e zbog novih dokaza o korupciji u vodećem svjetskom nogometnom tijelu. Njihov je zahtjev, međutim, odbijen, a nakon toga je uslijedio i Grondonin napad.

>> Englezi nisu uspjeli: Nema odgode izbora u FIFA-i

''Nije normalno da problemi uvijek dolaze s iste strane. Od 1974. kad je Englez Stanley Rous izgubio predsjednički mandat od Joaoa Havelengea, stvari su se u FIFA-i promijenile, a čini se da se to Englezima nije svidjelo. Sada smo u 2011., a Englezi i dalje uvijek imaju nešto za reći. Stvaraju probleme na svakom Kongresu na kojem sam bio. Ako imate neki dokaz, pokažite ga, u suprotnom nas prestanite daviti'', poručio je Gordona Englezima, a onda se osvrnuo i na cijelu Veliku Britaniju.

''Britanci su privilegirani jer imaju četiri nacionalne momčadi, a mi ostali nemamo ništa. A i britanski mediji radije šire laži nego istinu i uznemiravaju FIFA-inu obitelj'', zaključio je Grondona.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati