Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Senzacionalni iznos

Siječanjska bomba od transfera: City daje paprenu lovu za golgetera!?

Odavno je već sjajni urugvajski nogometaš Edinson Cavani na radaru svih najjačih europskih klubova...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Doslovno su svi ludi za napadačem Napolija, od Manchester Cityja i Uniteda, do Chelseaja i Juventusa...

" Naš trener Roberto Mancini s direktorima i ostalim klupskim čelnicima razgovara o njemu i pokušava se pronaći rješenje po kojem bi ga doveli na Etihad", rekao je jedan od pomoćnika na trenerskoj klupi engleskog prvaka Angelo Gregucci.

Inače, Txiki Begiristain, sportski direktor Manchester Cityja, na Božić je poslao službenu ponudu Napoliju za transfer Cavanija vrijednu 45 milijuna funti, odnosno 55 milijuna eura. Aurelio De Laurentiis, predsjednik Napolija, odmah nakon Božića je javno obznanio kako je jedan klub poslao ponudu od 55 milijuna eura za Cavanija, ali tada nije želio otkriti o kojem klubu se radi.

"Sasvim je jasno da mnogi jaki klubovi žele Cavanija. Ali, na kraju je ipak, mislim, najvažnije ono što nogometaš osjeća, a čini mi se da je njemu jako stalo do Napulja", dodao je Gregucci aludirajući da se neće tako brzo dogoditi dogovor između njegovoga kluba i Urugvajca.

Inače, novi val pomame za Cavanijem je nastao nakon prošlog vikenda kada je ovaj napadač zabio tri od četiri pogotka Romi. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider