Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gdje to vodi?

Sepp Blatter protiv Platinija: 'Euro će izgubiti srce i dušu!'

Predsjednik Međunarodne nogometne organizacije (FIFA) Sepp Blatter izrazio je nezadovoljstvo održavanjem Europskog nogometnog prvenstva 2020. godine u 13 država...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ideju da čak 13 europskih država ugosti neku od utakmica Europskog prvenstva iznio je predsjednik Europske nogometne organizacije Michel Platini. Mišljenja su podijeljena, a predsjednik FIFA-e takvu ideju ne podržava.

>> Antonio Banderas ludovao na utakmici i napao UEFA-u!

''EP bi trebao biti u jednoj, maksimalno dvije susjedne države. Ako će se 2020. godine igrati u 13 država, natjecanje će izgubiti srce i dušu! Uostalom, svrha turnira u jednoj državi jest u tome da se cijela Europa okupi na jednom mjestu i uživa u nogometnom spektaklu'', rekao je Blatter za Kicker.

Vidjet ćemo hoće li čelnici FIFA-e i UEFA-e nastaviti sa, po mnogima, sumnjivim potezima. FIFA je Svjetsko prvenstvo dodijelila maloj, ali superbogatoj arapskoj državici na rubu pustinje, Kataru dok UEFA želi Euro raspodijeliti na nevjerojatnih 13 država. Gdje to sve vodi, pitaju se danas navijači diljem svijeta...(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider