Košarka
SPORTOVI
Košarka
Želi ga u Dallasu

Senzacionalo i uzbudljivo: Nowitzki se uključio u najveći lov NBA lige!

Dirk Nowitzki telefonski je kontaktirao Dwighta Howarda kako bi ga nagovorio da iz Los Angelesea prijeđe u Dallas...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Centar Los Angeles Lakersa Dwight Howard u ponedjeljak će postati slobodan igrač čime će i službeno krenuti utrka NBA klubova za njegove usluge.

Neslužbeno već sada traju nagovaranja 27-godišnjeg košarkaša, a svoj je doprinos tome dao i najbolji igrač Dallasa Dirk Nowitzki. ESPN piše da je 35-godišnji Nijemac telefonski kontaktirao trostrukog najboljeg obrambenog igrača lige i pokušao ga uvjeriti da bi mu najbolje bilo priključiti se Mavericksima.

„Nazvao sam ga i rekao mu da bismo ga željeli imati u svojim redovima. Nije da se čujemo svaki dan. Kratko smo razgovarali telefonski i to je sve“, istaknuo je Nowitzki.

Prije nekoliko dana je i krilni igrač Houstona Chandler Parsons priznao da pokušava uvjeriti Howarda da dođe među Rocketse, a sasvim sigurno se još čitav niz klubova nada da će nagovoriti nekadašnjeg centra Orlanda na dolazak. Pritom je sve manje izgledno da će Howard ostati u Lakersima. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider