Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kralj incidenata

Šeicima prekipjelo: Manchester City odlučio prodati Balotellija

Engleski nogometni prvak Manchester City spreman je prodati Marija Balotellija, piše Daily Mail, unatoč suprotnim izjavama menadžera "građana" Roberta Mancinija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kap koja je prelila čašu očito je bio fizički sukob između Mancinija i Balotellija u četvrtak na treningu. Tada je talijanski strateg potjerao svog sunarodnjaka s treninga nakon grubog Balotellijevog starta na Scotta Sinclaira. Kako je Balotelli odbio napustiti trening-kompleks, Mancini ga je silom odlučio izbaciti i počeo ga je naguravati.

Dan kasnije Mancini je smirivao tenzije i rekao da će Balotelliju dati "još 100 prilika ako je moguće", kao i da ga klub neće kazniti.

Međutim, u Cityju ne žele javno reći da je Balotelli na prodaju od straha da dodatno ne spuste njegovu cijenu koja je ionako u padu. Da se pojavi klub koji je spreman iskeširati zadovoljavajuć iznos, "građani" bi bili sretni riješiti se problematičnog napadača od kojeg ove sezone ionako nemaju koristi. Naime, zabio je tek jedan premierligaški gol, a iza kulisa konstantno odvlači pažnju svojim nenogometnim aktivnostima.

Interes za Balotellijem pokazao je Milan, ali "rossoneri" bi ga voljeli dovesti na posudbu, dok u Cityju žele trajan transfer. Sve ukazuje da će Balotelli ostati u rosteru aktualnih prvaka sve do ljeta, kada bi konačno trebao uslijediti transfer. Samo je još odredište nepoznato. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider