Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Legenda otvoreno poručila

Schmeichel Mourinhu: Nikad nećeš biti menadžer ManUtd-a!

Legendarni bivši nogometni vratar Peter Schmeichel (49) otvoreno je poručio Joseu Mourinhu da se ne nada kako će jednom u budućnosti preuzeti menadžersku klupu Manchester Uniteda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Danac koji je boje "crvenih vragova" branio između 1991. i 1999. godine inzistira da čovjek kojeg prati kontroverza, kao što je to slučaj kod Mourinha, ne može biti nasljednik vremešnoga Škota Sir Alexa Fergusona (71).

''On neće biti Fergusonov nasljednik. Mislim da u klubu ne bi bili sretni sa svime što Mourinho nosi sa sobom'', komentirao je Schmeichel.

''On je sjajan kandidat zbog svojih menadžerskih kvaliteta, ali u klubu ne žele sve ostale stvari koje dolaze s njim. Chelsea, Inter i sada Real Madrid, on ne traje više od tri godine.''

Schmeichel je takvu izjavu za El Mundo dao uoči međusobnog sraza Manchester Uniteda i Real Madrida u osmini finala Lige prvaka, a nije se propustio osvrnuti i na sam dvoboj.

''Skoro svi u svijetu smatraju Real favoritom, to je čudno. Mi bismo ih trebali pobijediti jer imamo dobru sezonu.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider