Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
5 golova u 12 minuta

Schalke i HannOVER oduševili: Devet komada i čudesne škarice bivše nade Man Utd-a

U petak je nastavljena Bundesliga, a za početka su nogometaši Schalkea i Hannovera odigrali posve ludu utakmicu. Domaćin je u Gelsenkirchenu, u prvom ogledu 18. kola, slavio s 5-4...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Apsolutno ništa u prvom dijelu nije nagovještavalo da će se u nastavku dogoditi nevjerojatna serija pogodaka. Hannover je i inače poznat kao momčad na čijim susretima pada puno golova, no ovaj puta nadmašili su i sami sebe. Unutar trinaest minuta, od 56. do 68. je postignuto pet pogodaka, odnosno, pogoci su padali svakih 150 sekundi.

U prvom dijelu je samo Farfan uspio zatresti suparničku mrežu i dovesti Schalke u vodstvo, a kada je početkom nastavka Draxler povećao na 2-0 u 49. činilo se da je Hannover slomljen. No, za samo četiri minute Hannover je uspio izjednačiti na 2-2. Istina, potom je unutar čeriti minute primio dva gola, pa je Schalke opet imao "sigurnih" 4-2, ali je potom Huszti svojim drugim golom na ogledu u 68. smanjio na 4-3.

Potom se ludnica na stadionu u Gelsenkrichenu ipak primirila, a Hannover je najbolju priliku za izjednačenje propustio u 86. minuti kada je Diouf glavom pucao pored domaće stative. Nakon toga, u 88. minuti, se poslije dvije asistencije Holtby upisao i u strijelce, te zabio za 5-3.

Ali, nije niti tu bio kraj. Gostujući napadač Mame Diouf, nekoć član Manchester Uniteda, je u 92. minuti zabio naljepši pogodak na utakmici i postavio konačnih 5-4. S vrha šesnaesterca, okrenut leđima, potegnuo je škarice i - pogodio.

Hannoveru je ovo već sedmi gostujući poraz u devet odigranih utakmica u prvenstvu.

Ostale se utakmice ovog kola igraju tijekom vikenda. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider