Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima tek 9 godina

Saznao da ide u Barcelonu pa briznuo u plač

Ime mu je Zico Jr. Marecaldi i ima devet godina. Dosad je igrao za švedski klub BK Olympic, ali bi u budućnosti mogao biti veliika zvijezda svjetskog nogometa i - Barcelone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Katalonska je momčad dovela u svoju nogometnu školu ovog nadarenog švedskog dječaka koji nosi ime po Zicu, legendi brazilskog i svjetskog nogometa tijekom 70-tih i 80-tih godina prošlog stoljeća.

Hoće li uistinu postati nogometaš kao što je nekada bio "bijeli Pele" Zico tek treba vidjeti, no naravno da je vrlo brzo po odlasku u Barcelonu izjavio da je to njegov najdraži klub, a Lionel Messi njegov idol.

Ipak, doznaje se kako je 20-ak minuta, po saznanju vijesti da odlazi u Barcelonu, bez prestanka plakao i to ne zbog činjenice odlaska u jedan od najvećih svjetskih klubova i jednu od najboljih svjetskih škola za mlade nogometaše, već zbog činjenice da se odvaja od roditelja, doma i svojih prijatelja...(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider