Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bayern je Bayern

Sammer objasnio novu kupnju: Mandžukić je i dalje ključan igrač, ali...

Sportski direktor Bayerna Matthias Sammer poručio je hrvatskom nogometašu Mariju Mandžukiću da mora prihvatiti konkurenciju u liku Roberta Lewandowskog koji će od ljeta biti član bavarskog kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bayern je s aktualnim napadačem Borussije Dortmund potpisao petogodišnji ugovor i tako dodatno osnažio vlastitu momčad i oslabio najvećeg suparnika.

Mnogi se stručnjaci slažu da europskom prvaku nije bio potreban novi napadač budući da je Mandžukić u odličnoj formi, a osim toga, trener Pep Guardiola nerijetko igra bez ijednog klasičnog napadača. No, Sammer tvrdi da je to ulaganje za budućnost.

''Mario ostaje naš ključni igrač. No, mora prihvatiti, kao i ostatak momčadi, da će uvijek imati žestoku konkurenciju za svoju poziciju'', rekao je Sammer u intervjuu za Bild i dodao:

''Bayern si ne može priuštiti da bude spokojan, da sjedi prekriženih ruku i bude zadovoljan trenutnom momčadi. Ne možemo čekati da se stvari s vremenom raspadnu, pa da onda idemo u paničnu kupovinu. Naša je politika transfera stabilna i održiva. Zašto bi bilo loše to što dovodimo igrače iz drugih bundesligaških klubova? Ljudi bi nam trebali pokazati poštovanje i priznati posao koji radimo.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider