Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Komplicirano je

Šahtarovo biti ili ne biti, Srna upozorava: Ako ne pobijedimo Dinamo...

Nogometaše Šahtara očekuje gostovanje u Kijevu kod najvećeg rivala Dinama, a kapetan kluba iz Donjecka i hrvatske reprezentacije Darijo Srna otvoreno priznaje kako bez pobjede Šahtar ispada iz borbe za naslov.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dnjipro ove sezone igra odlično i iskoristio je probleme Šahtara i kijevskog Dinama te se nalazi na vrhu ljestvice. Šahtar je napokon uspio spojiti dvije dobre utakmice, no onda je uslijedilo gostovanje u Poltavi i poraz protiv Vorskle (1:0) koji mu je zakomplicirao situaciju.

"U Poltavi smo izgubili važne bodove i sada je situacija vrlo jednostavna: ako ne upišemo pobjedu u Kijevu, praktički nećemo imati šanse za naslov prvaka. U posljednje tri godine nismo izgubili od Dinama i bilo bi lijepo nastaviti seriju. Samim time bi pokazali kako nas nije uzdrmao poraz u Poltavi", tvrdi Darijo Srna.

Kapetan Šahtara tvrdi kako sva događanja u Ukrajini nemaju nikakve veze s porazom u Poltavi: "Nema to veze sa situacijom u Ukrajini jer smo i ranije odigrali jako dobru utakmicu u Harkivu. Stvar je psihološke prirode, prvo poluvrijeme smo bili dobri, ali u nastavku nismo ličili na sebe", dodaje Srna.

Dvoboj između kijevskog Dinama i Šahtara na rasporedu je danas od 19 sati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider