Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bolji i od Mullerovog?

Rummenigge: Ovo je najjači Bayern u povijesti

Izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge smatra da je aktualna Bayernova momčad pod vodstvom Pepa Guardiole jača od bilo koje druge u povijesti tog kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjih je 12 mjeseci Bayern je osvojio naslove u Bundesligi, Ligi prvaka, DFB-Pokalu, UEFA-inom Superkupu i Svjetskom klupskom prvenstvu, a na dobrom su putu da ponove prošlogodišnje uspjehe. Prošle ih je sezone na trenerskoj klupi vodio Jupp Heynckes, a Guardiola je nastavio kročiti stazom uspjeha.

U Bundesligi nakon 22 kola imaju nevjerojatnih 19 bodova prednosti ispred prvih pratitelja, u Ligi prvaka su na rubu plasmana u četvrtfinale, a u DFB-Pokalu su dogurali do polufinala.

''Prošla je sezona bila jednostavno briljantna. Trenutno ispisujemo tako uspješnu priču kakvu prije nismo iskusili. Imali smo puno sjajnih momčadi tijekom godina, počevši od 1970-ih s Franzom Beckenbauerom, Gerdom Müllerom i Seppom Maierom kada smo osvojili tri naslova prvaka Europe zaredom. Nevjerojatno postignuće. Ali ovo je drugačije vrijeme nego onda. Kvaliteta koju sada imamo na travnjaku i na klupi je vanzemaljska. Klub prolazi kroz najbolji period u svojoj povijesti'', rekao je Rummenigge za klupsku web-stranicu.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider