Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
250 milijuna razloga

Rummenigge progovorio o mogućem dolasku Messija u Bayern

Izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge odbacio je mogućnost da bi njemački velikan i aktualni europski prvak u budućnosti mogao pokušati dovesti Lionela Messija…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nedavno su se po europskim medijima pojavile špekulacije kako bi Bayern uz pomoć Adidasa, koji je i privatni Messijev sponzor, za argentinskog genijalca mogao platiti 250 milijuna eura odštete koliko iznosi odštetna klauzula u njegovom ugovoru s Barcelonom. Kao argument na strani Bavaraca se spominjao i Pep Guardiola, trener koji je ostvario čudesne uspjehe s Barcelonom i Messijem, a danas je na klupi minhenskog kluba. No, Rummenigge na sve to odmahuje rukom.

"Messi? Govorimo o iznosu koji je jednostavno apsurdan. Nećemo ulaziti u to. Osim toga, poznajem predsjednika Barcelone Sandra Rosella i znam da nikad neće prodati Messija. On je svetac u Barceloni i u njegovom bi najboljem interesu bilo da ostane u tom klubu. Tamo se savršeno uklapa", istaknuo je Rummenigge za Sky90. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider