Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Definitivan kraj

Gazda Bayerna žali zbog poteza ljutitog Mandže, Bild tvrdi da zna što se dogodilo!

Odluka Marija Mandžukića da se vrati u Hrvatsku i da ne bude prisutan na nedjeljnoj proslavi dvostruke krune u Münchenu nije se svidjela izvršnom predsjedniku Bayerna Karl-Heinzu Rummeniggeu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, trener Bayerna Pep Guardiola je prvog strijelca svoje momčadi izostavio iz kadra za subotnji finale Njemačkog kupa u kojem su Bavarci nakon produžetka svladali Borussiju Dortmund s 2-0.

Čim je to saznao, Mario Mandžukić je otišao u Hrvatsku, pa tako u nedjelju nije slavio sa suigračima naslove u Bundesligi i DFB-Pokalu.

''Njegova je odluka bila da otputuje doma uoči priprema reprezentacije. Malo mi je žao zbog toga, ali to se više ne može promijeniti. Možda se to također uklapa u sve što se događalo posljednjih tjedana'', rekao je Rummenigge njemačkim novinarima.

Odnos između hrvatskog nogometaša i Guardiole očito je potpuno narušen, tako da više ni Rummenigge ne isključuje mogućnost Mandžukićeva odlaska s Allianz Arene.

''Vidjet ćemo, ne mogu sada predviđati kako će to završiti. Mandžukićev ugovor vrijedi još dvije godine i ako želi otići, mora nam se obratiti njegov agent. Važno nam je da se igrač uklapa u Bayern i da poštuje disciplinu. Ne želim preuveličati ovaj slučaj, riješit ćemo to u miru u sljedećih nekoliko tjedana'', zaključio je prvi čovjek Bayerna.

Bild tvrdi da zna zašto je puklo između Mandže i Guardiole. Navodno je nakon ispadanja od Reala iz Lige prvaka Guardiola održao sastanak s igračima u kojem se posuo pepelom te priznao kako je on isključivi krivac. Svi su bili oduševljeni tim činom osim Mandže koji se, piše Bild, podsmijehivao.

Sa sličnim je ponašanjem nastavio i na treninzima pa ga je Katalonac udaljio iz momčadi. Bild spominje i kako je slična situacija bila s Mandžom u Wolfsburgu. (I.Š./TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider