Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Realova mrkva igračima

Rukavica je bačena: Modrić i društvo, osvojite 5,6 millijuna kuna svaki!

Pukotine u Realovoj svlačionici pokušao je pokrpati list madridski Marca, koji je za "okrugli stol" pozvao predsjednika Reala Florentina Pereza, dva kapetana – Ikera Casillasa i Sergija Ramosa te Josea Angela Sancheza, generalnog direktora kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, ta je četvorka sudjelovala u Marcinoj emisiji Futboleros, a raspravljalo se o stanju u svlačionici, odnosima s trenerom Joseom Mourinhom i premijama za ovu sezonu.

Casillas i Ramos naglasili su da ne postoji sukob s Mourinhom, nego da je svlačionica zaista ujedinjena. Što se premija tiče, istaknuto je da će one biti nešto malo veće u odnosu na prošlu sezonu. Pa će tako svaki igrač Reala za osvajanje desete Lige prvaka inkasirati oko 400.000 eura, a za obranu naslova španjolskoga prvaka 'kraljevski klub' osigurao je 350.000 eura po glavi.

Iako je ovaj drugi trofej teško dostižan, jer Barcelona ima 15 bodova više, uspiju li realovci izvesti čudo i osvojiti Primeru (te postati europski prvaci), na kraju sezone bit će bogatiji za oko 750.000 eura. U nama bližoj valuti – 5,6 milijuna kuna! (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider